Képességfejlesztés

Képességfejlesztés a gyermeknek és szülőnek egyaránt!

Jöjjön el hozzánk, és játszóházunk szakemberei megmutatják Önnek, hogyan tudja gyermeke képességeit minél jobban fejleszteni.

Fejlődjön, hogy gyermeke is fejlődhessen!

Legyen szó a korai vagy mozgásfejlesztésről, óvodai vagy iskolai felkészítőről, tanulási problémák kezeléséről vagy a személyiség ébresztéséről, pedagógusaink megmutatják Önnek, hogyan tud a mindennapokban is professzionális szülő lenni!

A fejlesztő foglalkozásokat minden esetben megelőzi egy képességfelmérés, mely alapján a gyermekhez igazodó, személyre szabott fejlesztési tervet készítünk az Önök részére!

A foglalkozásokat szülői konzultáció követi, mely során részletesen elmondjuk a foglalkozás menetét és gyakorlati tippeket adunk, mely segítségével otthon is elvégezhetik a  feladatokat.

 

Várjuk Önöket foglalkozásainkon!

eperedő extra csomag:

Képességfejlesztő foglalkozás nem csak gyerekeknek!

· Iratkozzon be gyermekével a 4 alkalmas képességfejlesztő foglalkozásra, és a felmérés díját elengedjük!

· Tanulja meg játékos formában gyermekével, hogyan tudják együtt fejleszteni a képességeket, nemcsak a játszóházban, hanem később, a saját otthonukban is, miközben értékes időt töltenek el együtt;

· Ajándékba adjuk a foglalkozások után azok részletes menetét és gyakorlati tippeket, mely segítségével otthon is elvégezhetik a gyakorlati feladatokat;

· Bónuszként pedig egy mesekönyvet vihetnek haza az első nap után!

 

Egyéni foglalkozásban 18 000 Ft,

Csoportos foglalkozásban 16 000 Ft!

 
Kedveld Te is!